Over ons

Iedere dag een feest

Bij Domix willen we dat thuiskomen iedere dag weer een feest is. Dat je kunt genieten van je huis zoals jij dat voor ogen hebt. Als je advies nodig hebt, denken onze adviseurs graag met je mee. Zij nemen de tijd voor je en staan met plezier en met kennis van zaken voor je klaar. Of het nu gaat om deuren, badkamers, wand- of vloertegels, pvc-vloeren of keukens.

Totaalplaatje

We kijken naar het totaalplaatje; zowel naar je interieur als naar de buitenkant van je woning. Jouw wensen staan daarbij centraal, wij regelen de rest. Niet alleen met producten van hoge kwaliteit, maar ook met prettige service. We maken duidelijke afspraken met je, zodat je op ieder moment weet waar je aan toe bent. Want jouw unieke woonbeleving begint al tijdens je eerste bezoek aan Domix! Je bent van harte welkom in onze showroom in Assen. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Heb je een vraag voor een van onze adviseurs? Stuur een e-mail naar assen@domix.nl, bel naar 0592 – 70- 30 -70 of maak gebruik van het contactformulier.