De keuken van jouw dromen

Een nieuwe keuken kopen en samenstellen is voor iedereen anders. De keuken moet passen bij jouw smaak en stijl, jouw wensen en de rest van je huis. Kies je voor modern of landelijk? Mat of glanzend? Wil je een werkblad van composiet, multiplex graniet, keramiek of natuursteen? Bij Domix vind je een groot aantal keukens in uiteenlopende stijlen, zoals industriële keukens, klassieke keukens, landelijke keukens of moderne keukens. Kies de stijl die bij je past en stel zelf of met onze adviseurs jouw droomkeuken samen. 

Industriële keukens

De laatste jaren is de industriële keuken enorm populair. De robuuste stijl combineert stoere materialen zoals verweerd hout en betonnen werkbladen met donkere kleuren en fabriekslampen. De stijl ontstond toen oude fabrieken werden omgebouwd tot woonruimtes. Wil jij meer weten over de industriële keuken? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren, keukenelementen en passende inbouwapparatuur.

Klassieke keuken

De klassieke keuken ademt sfeer en warmte uit en combineert het gevoel van nostalgie met het comfort van nu. Vaak worden warme aardse tinten, hout en sierlijke afwerkingen gebruikt, bijvoorbeeld mooie grepen van gesmeed ijzer. De schouw of het fornuis zijn echte blikvangers. Is de klassieke keuken iets voor jou? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren, keukenelementen en passende inbouwapparatuur.

Landelijke keuken

Ben je op zoek naar een keuken die een beeld oproept van rust, warmte, gezelligheid en nostalgie? Dan is de landelijke keuken een goede optie. De combinatie van hout, natuurtinten en moderne elementen maken deze stijl geschikt voor vrijwel ieder interieur. Past de landelijke keuken bij jouw stijl? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren, keukenelementen en passende inbouwapparatuur.

Moderne keuken

Hou je van strakke lijnen, minimalistische vormgeving en optimaal gemak? Dan is de moderne keuken vast iets voor jou. Moderne keukens hebben vaak een gladde afwerking, zijn greeploos. en zijn ideaal om schoon te houden. Moderne keukens zijn er in allerlei kleuren, in hoogglans of mat en van sober tot uitbundig. Kies jij voor de moderne keuken? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren, keukenelementen en passende inbouwapparatuur.

Kwaliteitskeukens

Bij Domix kies je voor keukens van kwaliteit. We bieden keukens van de toonaangevende merken Keller Keukens en Nobilia aan. Beide bedrijven bieden ruime keuze om de keuken van jouw dromen zelf samen te stellen.

Onze merken inbouwapparatuur

Net zo belangrijk als het kiezen van de keuken is de keuze voor inbouwapparatuur. Er is ontzettend veel mogelijk; het aanbod aan keukeninbouwapparatuur is de laatste jaren enorm uitgebreid en veranderd. Er zijn veel nieuwe functionaliteiten, zoals stoomovens, vacumeerlades en werkbladafzuiging. En die leveren vooral gemak op! Domix biedt alle voorkomende merken inbouwapparatuur in verschillende prijscategorieën zoals Miele, Siemens, AEG, Bosch, Atag, Pelgrim en Etna.