Interieuradvies op maat

Wil jij thuiskomen in een huis waar alles bij elkaar past en dat bij jou past? Wil je iets veranderen in huis maar weet je niet precies wat of kun je niet zelf kiezen? Wij geven interieuradvies op maat.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar kun je inspiratie opdoen en de hulp inschakelen van onze adviseurs. Bij Domix luisteren we naar je wensen en vertalen dit in persoonlijk advies over jouw inrichting en indeling. We maken een 3-D tekening van je keuken en/of badkamer die je een goed beeld geeft van de mogelijkheden. Ook kun je bij ons terecht voor inloopkasten, PVC-vloeren, wand-en vloertegels en deuren.

Inloopkasten

De droom van velen en inmiddels heel bereikbaar: de inloopkast. Een mooie toevoeging voor ieder huis! Je hebt in een oogopslag overzicht over je hele garderobe. De inloopkast bestaat in allerlei maten en vormen, afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt. Domix verkoopt inloopkasten op maat. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!

PVC-vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die jaren meegaat? Die slijtvast, comfortabel en onderhoudsvriendelijk is? Dan is de pvc-vloer een interessante optie. De vloer is verkrijgbaar in verschillende dessins. Bij Domix kunnen we je er alles over vertellen en verzorgen we ook de ondervloer en het leggen van de vloer.

Wand- en vloertegels

Bij Domix heb je een ruime keuze aan wand- en vloertegels. In allerlei soorten, vormen en kleuren, zodat er altijd een tegel is die aansluit bij jouw gekozen stijl.
Onze adviseurs kijken met je mee welke tegel geschikt is voor jouw ruimte. Dat hangt af van de grootte en de functie van de ruimte. Keramische tegels zijn bestendig tegen hitte, vlekken en water en onderhoudsvriendelijk. Tegels van natuursteen moeten bij het plaatsen worden geïmpregneerd om een extra beschermlaag op de tegels aan te brengen.

Onze merken tegels

Bij Domix hebben we wand- en vloertegels van gerenommeerde merken zoals Mosa, Aparici, Fioranese, Rex|Classici, Aleluia en Cinca Factory.