De badkamer van jouw dromen

De badkamer is de plek waar je na een drukke dag tot rust komt, kunt ontspannen en genieten. Hoe gebruik je de badkamer, wat zijn jouw rituelen? Wil je een compleet nieuwe badkamer of ga je de badkamer renoveren? Bij het inrichten van je badkamer komt heel wat kijken; niet alleen de indeling, de keuze voor sanitair en materialen maar ook uitstraling en stijl. Wil je dat de badkamer een oase van rust wordt of kies je voor puur functioneel? Ga je voor industrieel, klassiek, landelijk of juist modern? Kies de stijl die bij je past en stel zelf of met onze adviseurs jouw droombadkamer samen.

Industrieel

De stoere en trendy industriële look is gebaseerd op de stijl in oude fabrieken. Hierbij passen donkere kleuren, ruwe materialen zoals hout, beton en staal en stoere, minimalistische elementen. De industriële badkamermeubels hebben vaak een opvallend en origineel ontwerp. Wastafels, waskommen en kranen in grijs- en zwarttinten maken de industriële look af. Kies jij voor de industriële badkamer? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren en tegels.

Klassiek

Kies je voor de klassieke stijl, dan kies je voor tijdloos en chic. En voor een zee aan mogelijkheden; de klassieke badkamer is meer dan een bad op pootjes met zwart-wit geblokte tegels, maar kenmerkt zich vaak wel door antieke elementen, luxe details en rustige kleuren. Het badkamermeubilair en de kranen hebben vaak een klassieke vormgeving. Past de klassieke badkamer bij jouw stijl? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren en tegels.

Landelijk

De landelijke badkamer is al jaren populair. Een badkamer in landelijke stijl straalt nostalgie, warmte en eenvoud uit en kan zowel klassiek als heel eigentijds zijn. De combinatie van zachte kleuren en een mix van oude en nieuwe materialen, bijvoorbeeld hout en RVS, creëert de rust in de landelijke badkamer. Is de landelijke badkamer iets voor jou? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren en tegels.

Modern

Voel jij je prettig in een moderne badkamer met strakke lijnen, eigentijdse uitstraling, rustig kleurgebruik en comfort? Dan is de moderne badkamer iets voor jou. Sobere kleuren, zoals bijvoorbeeld wit, grijstinten of zwart zorgen brengen, net als het gebruik van beton of grote tegels op de vloer of de wanden. rust in je badkamer. De regendouche, spiegelverwarming, designradiator en een bubbelbad maken je moderne badkamer compleet. Door de strakke lijnen en het minimalisme lijkt je badkamer een stuk groter. Wil jij meer weten over de moderne badkamer? Onze adviseurs vertellen je graag meer over mogelijke inrichtingen, kleuren en tegels.

Onze merken

Domix is een echte sanitairspecialist. In onze showroom vind je diverse badkamers van toonaangevende merken als Xenz, H&R badmeubelen, Primabad, Villeroy & Boch, Looox, Laguna en Sphinx. Ook voor losse producten als badkuipen, douchedeuren of -cabines kun je bij ons terecht. En wil je je badkamer meteen afmaken in stijl? We hebben een ruim aanbod aan accessoires zoals kranen, douchekoppen, zeepbakjes etc.